fier forjat fier forjat fier forjat
Balustrade din fier forjat
balustrade fier forjat balustrade fier forjat balustrade fier forjat balustrade fier forjat
balustrade fier forjat balustrade fier forjat
   
Garduri din fier forjat
garduri fier forjat garduri fier forjat garduri fier forjat garduri fier forjat
garduri fier forjat garduri fire forjat garduri fier forjat
   
Mobilier din fier forjat
mobilier fier forjat mobilier fier forjat mobilier fier forjat  
Porti din fier forjat
porti fier forjat porti fier forjat porti fier forjat porti fier forjat
porti fier forjat porti fier forjat porti fier forjat porti fier forjat
porti fier forjat porti fier forjat porti fier forjat
     
Scari din fier forjat
scari fier forjat
 

  Produsele noastre din fier forjat se adreseaza tuturor cerintelor si exigentelor. Oameni pregatiti din punct de vedere profesional, inovatori, seriosi si tehnologie de ultima ora, caracterizeaza firma noastra.
  O casa este foarte importanta iar uneori este un refugiu pentru sufletul nostru dupa o zi obositoare de munca. Elementele din fier forjat ofera o nota de eleganta, lux si exclusivitate prin felul in care fierul prelucrat imita elemente florare sau abstracte iar designul curat si uneori complex transmite o simplitate uimitoare.
  Balustradele din fier forjat se preteaza atat pentru exterior cat si pentru interior indiferent de stilul de decorare ales : retro, clasic, modern, hightech . Elemente florale, forme geometrice sau abstracte, toate au un singur scop - acela de a place ochiului si sufletului.
  Un gard elegant nu inseamna intotdeauna ca trebuie sa fie din fier forjat dar daca este, transmite o anume forta nascuta parca din elementul brut din care este realizat : fierul. Si daca avem un gard din fier forjat pentru o casa puternica si deosebita bineinteles ca o poarta pe masura nu trebuie sa lipseasca. Toate intregesc o imagine a casei dumneavoastra : aceea de eleganta si stil.
  Rezistenta, durabilitatea, eficienta sunt calitati ce caracterizeaza o mobila din fier forjat iar plasarea intr-o gradina cu flori sau pe o terasa sau chiar in casa va transmite un sentiment de curat si lux.
  Speram ca aceste cuvinte v-au convins de ceea ce inseamna un element arhitectural din fier forjat si de ceea ce transmite : forta si stil.
  Fierul forjat nu e pentru oricine : este prelucrat de oameni puternici pentru oameni puternici.

 

despre noi  |  produse  |  contact
 
copyright @2008 MIROMETAL
design by TDM COMP